Metallic roze ballonnen (10 st)

 1,95

Op voorraad

Beschrijving

Ballonnen geven elke gelegenheid een feestelijk tintje. Deze metallic roze ballonnen met metallic gloed worden per 10 stuks verpakt en hebben een doorsnede van 30 cm. De ballonnen zijn geschikt voor zowel lucht als helium. Hierdoor zijn ze ook uitermate geschikt om te gebruiken in het maken van ballondecoraties. Doordat de ballonnen van latex zijn gemaakt zorgt het gebruik van helium voor een beperkte levensduur van maximaal 7 uur. De levensduur wordt beïnvloed door bijvoorbeeld direct zonlicht en hoge temperaturen. Wij adviseren dus om het opblazen van de ballonnen zo dicht mogelijk bij de aanvangstijd van het evenement te doen.

De metallic roze ballonnen maken deel uit van onze roze premium party collectie en daardoor gemakkelijk te combineren met onze feestcollecties. Daarnaast zijn ze ook erg geschikt voor bijvoorbeeld communiefeesten, kraamfeesten en afscheidsfeesten. Elke gelegenheid waar een feestelijk tintje gegeven kan worden. Wel de juiste kleur, maar vind je de metallic gloed te much? Deze ballonnen zijn er ook in een effen variant.

Premium party collectie

In onze premium party collectie heb je de keuze uit allerlei verschillende feestartikelen die een mooie basis vormen voor elk feest. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. Voor iedereen wat wils! Combineer verschillende kleuren samen om een fleurig geheel te krijgen. Daarnaast staat onze premium party collectie ook erg mooi naast onze overige feestcollecties. Je kunt onze premium party collectie ook op kleur bekijken.

Veiligheidsvoorschriften

Wij adviseren kinderen onder de acht jaar alleen onder supervisie van een volwassenen de ballonen te laten gebruiken. Indien u helium gebruikt adviseren wij de ballonnen alleen te laten opblazen door een volwassenen.

 

Wil je de levensduur van de helium gevulde latex ballonnen verlengen? Bekijk dan eens onze Hi-Float om de zweeftijd van de latex ballonnen tot wel 25x langer te verlengen!

Extra informatie

Productcategorie

Metallic ballonnen

Kleurtint

Roze

Thema

Monster High, Oui Oui Paris, Sweet Paradise

Materiaal

Latex

Maat

30 cm

Afwerking

Metallic

Aantal

10 stuks