Sip Sip Hooray slinger

 5,95

Op voorraad

Categorieën , SKU: 0000001000411

Beschrijving

Geef je feestdecor een echte boost met deze wijntje slinger. Hang de woorden ‘Sip Sip Hooray’ op een prominente plek tijdens het feest en je hebt een mooie eyechatcher. De slinger is gemaakt van karton met een totale lengte van 1,9 meter. De letters die aan de slinger hangen hebben een hoogte van 15 cm. Deze slinger is ook super toepasselijk voor tijdens bijvoorbeeld oud & nieuw.

Sip sip hooray party

Om jouw avond helemaal in stijl te kunnen vieren hebben wij een speciale Sip sip hooray party collectie samengesteld. Combineer de slinger met leuke borden, een tafelkleed en slingers. Alles wat je nodig hebt om het glas te heffen op een nieuw jaar. Natuurlijk is deze collectie ook geschikt voor andere gezellige gelegenheden. Ben je toch wat meer een bierliefhebber? Neem dan een kijkje bij onze Cheers & beers party collectie of maak er een leuke gecombineerde bier/wijn party van.

Premium party collectie

Wil je de Sip sip hooray collectie liever combineren met effen kleuren. Dan kun je deze collectie ook erg leuk combineren met producten in de kleuren bordeaurood en ivoor. Deze producten maken deel uit van onze premium party collectie en zijn te vinden onder rode en witte premium party collectie.

Extra informatie

Productcategorie

Slingers

Thema

Sip Sip Hooray

Leeftijdsadvies

18+ jaar

Feestcategorie

Volwassen verjaardag

Materiaal

Karton

Lengte

1,9 meter

Aantal

1 stuk