Wit plastic tafelkleed

 3,50

Op voorraad

Beschrijving

Het wit plastic tafelkleed geeft binnen een mum van tijd je tafel een andere uitstraling. De tafelkleden maken onderdeel uit van onze witte premium party collectie. Ze zijn gemaakt van plastic met een afmeting van 137 cm x 274 cm. Door de effen kleuren van de tafelkleden geven ze een mooi basis voor elk themafeest. Dek te tafel verder op met onze bekers, borden, servetten en bestek. Na het feest kun je het tafelkleed weggooien bij het plastic. Makkelijker kan haast niet.

Vind je een bedrukt tafelkleed te druk bij een themafeest? Dan is het amethist paarse plastic tafelkleed ideaal te combineren met de thema’s Little peanut girl en Little peanut boy.

Premium party collectie

In onze premium party collectie heb je de keuze uit allerlei verschillende feestartikelen die een mooie basis vormen voor elk feest. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. Voor iedereen wat wils! Combineer verschillende kleuren samen om een fleurig geheel te krijgen. Daarnaast staat onze premium party collectie ook erg mooi naast onze overige feestcollecties. Je kunt onze premium party collectie ook op kleur bekijken.

Extra informatie

Productcategorie

Tafelkleden

Kleurtint

Wit

Kleur

Wit

Materiaal

Plastic

Afmeting

137 x 274 cm

Aantal

1 stuk