Witte ballonnen (10 st)

 1,50

Op voorraad

Beschrijving

Ballonnen geven elke gelegenheid een feestelijk tintje. Deze witte ballonnen worden per 10 stuks verpakt en hebben een doorsnede van 30 cm. De ballonnen zijn geschikt voor zowel lucht als helium. Hierdoor zijn ze ook uitermate geschikt om te gebruiken in het maken van ballondecoraties. Doordat de ballonnen van latex zijn gemaakt zorgt het gebruik van helium voor een beperkte levensduur van maximaal 7 uur. De levensduur wordt beïnvloed door bijvoorbeeld direct zonlicht en hoge temperaturen. Wij adviseren dus om het opblazen van de ballonnen zo dicht mogelijk bij de aanvangstijd van het evenement te doen.

De witte ballonnen maken deel uit van onze witte premium party collectie en daardoor gemakkelijk te combineren met onze feestcollecties. Daarnaast zijn ze ook erg geschikt voor bijvoorbeeld communiefeesten, kraamfeesten en afscheidsfeesten. Elke gelegenheid waar een feestelijk tintje gegeven kan worden. Wel de juiste kleur, maar wil je toch iets meer een wauw effect creëren. Deze ballonnen zijn er ook in een metallic variant.

Premium party collectie

In onze premium party collectie heb je de keuze uit allerlei verschillende feestartikelen die een mooie basis vormen voor elk feest. Ze zijn verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. Voor iedereen wat wils! Combineer verschillende kleuren samen om een fleurig geheel te krijgen. Daarnaast staat onze premium party collectie ook erg mooi naast onze overige feestcollecties. Je kunt onze premium party collectie ook op kleur bekijken.

Veiligheidsvoorschriften

Wij adviseren kinderen onder de acht jaar alleen onder supervisie van een volwassenen de ballonen te laten gebruiken. Indien u helium gebruikt adviseren wij de ballonnen alleen te laten opblazen door een volwassenen.

 

Wil je de levensduur van de helium gevulde latex ballonnen verlengen? Bekijk dan eens onze Hi-Float om de zweeftijd van de latex ballonnen tot wel 25x langer te verlengen!

Extra informatie

Productcategorie

Effen ballonnen

Kleurtint

Wit

Thema

Bundle of Joy Pink, Bundle of Joy Blue, Little Peanut Pink, Little Peanut Blue

Materiaal

Latex

Maat

30 cm

Afwerking

Effen

Aantal

10 stuks