Monster High party

Monster High is geen normale school. Iets wat waarschijnlijk ook nooit zal veranderen vanwege de wereld waarin ze leven. Mensen zijn er nog niet klaar voor om monsters te erkennen, laat staan omarmen in hun leven. De school is hun veilige plek. Met lijkenkistkluisjes in de gangen, een griezel cafetaria, de Casketbalplaats voelen de monster zich hier helemaal thuis. Ze volgen lessen in Monster Huishoudkunde, Monster Natuurkunde en Monster Gymnastiek om zich voor te bereiden op hun toekomst. Maar net als op elke normale school zijn hier ook vrienden en vijanden, relaties en geheime crushes. Want deze monsters zijn ook maar gewoon tieners.

Alhoewel dit al genoeg klinkt als een speciale school, zijn het toch echt de leerlingen die de school bijzonder maken. Met de tienerkinderen van legendarische monster onder de leerlingen is iedereen welkom op Monster High. Ben dus ook niet verbaasd van de diversiteit die er rondloopt, want of je nou een weerwolf of een vampier bent. De leerlingen zijn allemaal stuk voor stuk trots op hun onvolmaaktheden en monsterlijke eigenaardigheden die hun juist zo griezelig maken voor mensen.

Dus stap samen met Frankie Stien, Draculaura, Clawdeen Wolf, Cloe de Nile en Lagoona Blue binnen bij Monster High en ben voor een dag zelf ook een leerling van deze monsterlijke school. En onthoud vooral het school motto: Wees jezelf. Wees uniek. Wees een monster!

Leeftijdsadvies: 3 tot 10 jaar
Feestcategorieën: Kinderfeest